Hvad siger kunderne

Her vil du kunne læse andre kvinders mening og fortælling om, hvad de fik ud af et samarbejde med mig. Det er en stor glæde for mig, at hjælpe kvinder med at føle sig fantastisk indeni og se fantastisk ud.

Alle burde tage sig selv kærligt ved hånden…

Carina er super skarp til at stille ind på lige netop dig og finde de allerbedste potentialer hos dig der er til gavn for dig. Carina gør det i al kærlighed og respekt for dig! 

Alle burde tage sig selv kærligt ved hånden og nyde at blive guidet igennem en kærlighedssession omkring egne potentialer i livet!
Selvom dine overvejelser kan virke store og du måske ikke kan eksekvere på dem her og nu giver nye perspektiver måske mulighed for nye indtryk og måske også mulighed for stille og roligt at bevæge sig hen imod noget der føles lettere.

Jeg har mødt Carina i forbindelse med mit arbejde som stylist, hvor vores snakke og samtaler hurtigt har pejlet sig ind på vores menneskelige potentialer. Både Carina og jeg fandt en fælles reference og glæde i at tale om design, styling, indretning og vores egen glæde ved at finde sin helt egen personlige plads i – ´Hvad får ´mig´ til at shine på alle parametre i livet.´

Maria L.

Nu kan jeg lave hele outfits ud fra et par sko

Jeg har lært SÅ meget af Carina! 

Det handler langt fra kun om at sætte tøjstykker sammen på en bestemt måde, men om at lære sig selv indgående at kende og blive bevidst om sig selv på flere planer.
Tøjet skal jo fremhæve den, jeg er! 😃 Det handler i høj grad om ens selvbillede, og det er SÅ fedt, når det lander! 😍💪🏻💥

Jeg laver aldrig mere fejlkøb!
Fordi jeg nu både kender og hviler i min stilessens, ved jeg, hvordan jeg tweeker den, når jeg fx har brug for at være sporty, casual eller festlig.
Jeg har opdaget, at jeg kan lave hele outfits ud fra et par sko – jeg kan stå med et par fede sko og allerede have skabt et fedt outfit i mit hoved med det tøj, jeg allerede har.

Det er så nemt at shoppe nu, for nu ved jeg, hvad et stykke tøj skal kunne gøre for mig, og lever det ikke op til mine krav, så køber jeg det ikke.

Jeg går ikke og bekymrer mig, om mine fortrin er skjult, eller om min topmave ses for meget. 

Merisa

Det hjalp at få nogle professionelle øjne på det hele

Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg blev træt af at se mig selv i det samme tøj og med den samme kedelige frisure, hvor håret bare blev sat op i en hestehale. 

Jeg kontaktede Carina og det hjalp at få nogle professionelle øjne på det hele. Jeg fik smidt noget tøj ud og fandt ud af, hvad jeg kunne købe i stedet for, jeg har også fået ny frisure. Jeg har nu flere valgmuligheder og er blevet lidt modigere, også i mine valg af farver.

I en presset hverdag med små børn, arbejde og fritidsinteresser handlede det mere om at få alle andre i tøjet og komme ud af døren til tiden end det handlede om selv at finde noget nyt at tage på.
Så det blev tit de samme 3-4 sæt tøj, som var behagelige og lige lå øverst i bunken. 

Det har Carina hjulpet mig og det er jeg taknemmelig for. 

Nelle

Jeg trængte til et kærligt spark bagi

Inden jeg blev coachet af Carina, havde jeg det sådan her:
– jeg var trist og det hele var faktisk meget gråt, jeg var bange for at blive en “gammel sur kone”

Det var helt klart en positiv oplevelse og jeg tror at du giver bedre værktøjer end en psykolog 🙂

Nu har jeg det på denne måde:
jeg tager det som det kommer, er helt klart storbruger af PYT,” hvad kan jeg gøre ved det…”
er blevet god til at mærke efter i MIN MAVE, hvad er godt for mig –
hvad vil jeg gerne (ikke altid føje de andre) er bedre til at slå igennem og holde på min mening – er lidt mere selvsikker…

Jeg har fået værktøjer til, planlægning af dagligdagen – tænke hvad jeg har nået i dag, ikke hvad jeg burde nå, når jeg går i seng.
Jeg vågner op med et smil på læben, hver morgen.

Jeg er blevet godt til at skifter spor fra negative tanker til positive….tommel op 🙂
En rigtige god fornemmelse er når, jeg kan blive i mine egne sko, som Carina kalder det.
Det er helt fantastiks, hvad ordet PYT betyder for mig.

Jeg vil anbefale Carina til andre som har trælse hverdage mht job, familie problemer generelt til dem der trænger til et kærligt spark bagi 🙂

Gitte A.

Nu er jeg er bedre rustet til at undgå fejlkøb!

Det var en gave til mig selv …
… Så jeg glædede mig, men var også spændt på, om jeg ville få noget ud af det, om jeg ville føle mig tilpas i det tøj Carina foreslog, eller om jeg skulle ud at investere en masse penge i nyt tøj.
Det var rigtig behageligt og hyggeligt at være hos Carina, og jeg fik rigtig meget ud af det.

Jeg syntes altid, jeg endte i det samme tøj, og trængte til inspiration til at variere det mere.

Nu kan jeg sætte mit tøj sammen på mange flere forskellige måder og der er også kommet endnu mere farve på mit tøj, det bedste er jeg føler mig godt tilpas. Jeg er blevet meget bedre til at tænke i helhed i mit outfit. Det betyder at jeg også er blevet meget bedre til at undgå fejlkøb.

Derfor valgte jeg Carina som stylecoach
Jeg mødte Carina til en workshop og har fulgt hende på Instagram. Kombinationen af stylist og coach tiltaler mig, så det bliver min egen stil, der passer til min personlighed.
Jeg anbefaler stylecoaching til alle kvinder, der savner inspiration og hjælp til at finde en personlig stil, der føles helt rigtig.

Jane K.

Madmentor, forfatter og foredragsholder

Det var en god investering

Jeg bruger meget mere af HELE garderoben nu.
Det var super med alle de, gode ide-sæt, vi fik lavet.
Tænk at jeg ville gi` mine støvler til frelsens hær 🙈 og med din hjælp, bruger jeg dem nærmest til alt mit tøj.

Min største bekymring var, om vi klikkede, dernæst om jeg bare spildte tid og penge.
Jeg var også lidt spændt på hvilken type du var og om du kunne ramme mine mange sider.
Det var en rigtig god oplevelse at være hos dig. ”Jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde alvor af at få hjælp til min kæmpe garderobe 🙈 Og tænk at man helt tilfældigt finder en dygtig coach, du er virkelig en gevinst”

Jeg vil anbefale Carinas hjælp, til alle kvinder der skal Kommunikere et budskab, (dårligt tøj tager fokus)

Marianne S.

Jeg fik overblik over min stil

Jeg tog kontakt til Carina, efter at have set en af hendes videoer om stylecoaching, da jeg var lidt i vildrede over min stil. Jeg følte jeg var lidt for “flower power” og ville gerne have et mere seriøs udtryk.
Ift. stil have jeg tænkt at jeg skulle skifte til et mere klassik “business look”. Det jeg blive tiltrukket af ved Carina, var at jeg selv synes at hun havde en total fed stil og altid var snart og frisk klædt.

Det fede ved Carina er at hun ikke bare tog mine overbevisninger for gode vare.
Hun udfordrede mine tanker om det klassiske businesslook – og mixede det med min “flower power” stil. Fx en rosa blazer, sammen med en blomstret silke nederdel. En anden ting som blev tydeligt for mig var, at det betyder meget for mig, hvordan tøj føles på min hud, om det er behageligt og åndbart. Hvilket ikke ligefrem passer sammen med det klassiske businesslook 😉

Ud over selve tøjet gjorde Carina mig også opmærksom på accessories; halskæder, armbånd, bælter mm, og hvilke accessories jeg kunne bruge sammen med forskellige sæt tøj.

Det var i øvrigt en sjov oplevelse at være “påklædningsdukke” for en dag.
Og høre mig selv svare Carina adskillige gange: “Nej det har jeg heller ikke prøvet at sætte sammen før. Nej eller ikke det der. Wao det ser da godt ud!!”

Jeg vil anbefale alle der er i en proces med at udvikle sig selv personligt og som går op i sin udstråling og fremtoning, at prioriterer et forløb hos Carina, da hele dit udtryk bliver mere sammenhængende, autentisk og powerfuldt.

Pernille K.

Du fortjener at shine!

Med Carinas hjælpe, får du chancen for at gøre op med dit indre billede af dig selv, og få troen på, at du fortjener at shine og vise verden hvem du er!
Jeg kan nu hvile mere i mig selv og tør gå med det, fremfor at skulle tilpasse mig en mængde og ikke vise, hvem jeg inderst inde er.
Min anbefaling til andre kvinder er, at de skal forkæle sig selv. Særligt de kvinder, som altid giver ud til andre mennesker uden at tænke på, hvad de selv har brug for og mangler i deres eget liv.

Det mod anvender jeg stadigvæk!

Det var en AHA oplevelse. Du tog det stille og roligt, samt var samtidig rigtig dygtig til at udfordre mig til, at komme ud over kanten af komfortzone. Det mod anvender jeg stadigvæk!
Det positive i mødet med dig var blandt andet, at du på kort tid fik mig gjort tryg ved at være mig selv og få det positivt sat i spil!
Det var rart, at du præcist så mig, som den person jeg er og tog udgangspunkt i det!
Det var trygt og jeg skulle ikke være og tilhøre en bestemt kategori og styles efter denne.

Tak til dig, Carina!

Jeg vil lige nævne, at jeg ved at der var en grund til vi to skulle mødes i januar.
Det var da fordi du skulle hjælpe mig med at finde ind til mig selv og mine værdier, så jeg ALDRIG mere kommer i tvivl om, hvem jeg er og hvor jeg står.
Tusinde TAK for dig!

Jeanette J.

To sæt – blev hurtigt til + otte sæt tøj

Tak for en værdifuld rundtur på ”Zoom” i min garderobe med dig, Carina.

De to sæt som jeg havde fundet frem, er nu vokset til +8 sæt med få hjælpemidler til forskellige lejligheder.
Samtidig fik jeg noteret en lille shoppeliste som kan udvide tøj sættene yderligere og give det nyt liv.
Jeg glæder mig til at arbejde med det du har lært.

Britta H.