Hvem er jeg? 

Personlig coach 

& stylist

Kærlig, kontant og altid i udvikling

Jeg er stylist og personlig coach, og min erhvervserfaring spænder bredt – jeg har klippet hår, drevet forretning og lavet feng shui-indretning i alt fra større virksomheder til en kostald. Mine mange år som selvstændig har været udviklende og lærerige, og jeg har bygget flere skønne forretninger op fra bunden – men fælles for det hele er min interesse for æstetik og personlig udvikling. Jeg synes, det er vildt, hvor meget man kan gøre, når man arbejder med den måde, materialer og farver spiller sammen. Og så synes jeg, at samspillet mellem det indre og ydre er helt vildt fascinerende.

Med opbakningen fra min dejlige mand, som jeg har kendt, siden jeg var 16, og min skønne familie kunne tilværelsen som selvstændig ikke passe mig bedre. Jeg har altid været stålsat, og nogle gange måske en anelse for meget. Og så er jeg vild med de muligheder, livet som selvstændig giver mig for at arbejde med mig selv og udvikle mig både fagligt og personligt, så jeg bliver endnu bedre til at hjælpe mine kunder med deres udfordringer.

Kærlig og kontant er to ord, jeg ofte hører om mig selv. Og det passer faktisk ret godt. Jeg siger altid tingene, som de er – så ved vi, hvad vi snakker om. Men det er også meget vigtigt for mig altid at behandle andre kærligt og varmt, så de føler sig værdsat. Selvværd er så vigtigt for mig, og i mit univers er janteloven lagt på hylden. Jeg ved, du kan opnå de mål, du sætter. Og du fortjener det.

Indre og ydre skønhed

 

 

Min professionelle udviklingsrejse startede faktisk med at arbejde med den ydre skønhed – i frisørfaget, hvor jeg har været i mere end 25 år. Jeg elskede at give kvinder den dér “wauw, det er jo lige mig!”-følelse, når de gik ud af salonen – men jeg kunne også mærke, at jeg savnede noget mere dybde.
Ret tit valgte de kvinder, der kom i min salon at lette deres hjerte – og især, når der var nogen, der udtrykte et behov for at tage handling i deres liv, havde jeg lyst til at hjælpe dem med mere end en ny frisure.

Da jeg begyndte at arbejde med personlig coaching, kunne jeg faktisk hjælpe de kvinder, der føler, at de er kørt fast i hverdagen, og har brug for hjælp til at finde modet og styrken til at komme videre. Og jeg kan hjælpe dem med at komme hjem i deres egne sko. Det er bare fantastisk inspirerende, når jeg kan mærke, at jeg kan give dem den støtte, de har brug for. Pludselig får de lyttet ordentligt til sig selv, så de kan handle og skabe de små ændringer, der skal til, for de får glæde og selvtillid i hverdagen igen!

Jeg har også altid været fascineret af samspillet mellem indre og ydre skønhed. Det er så tydeligt, at indre værdier som selvtillid, handlekraft og glæde virkelig løfter udstrålingen. Både skønhed og selvsikkerhed starter indefra!
Derfor er det så vigtigt, at du finder det bedste frem i dig selv. Du skal turde kigge indad, når du skal finde din autentiske tøjstil – så kommer du nemlig til både at føle dig godt tilpas og se godt ud!
Det er fint at lade sig inspirere af blade og andre kvinder, men før du køber, skal du kigge på, om det nu også er noget, der virkelig passer til dig og det, DU står for. På den måde kan du virkelig komme til at stråle som den fantastiske kvinde, du er!

 

Små ændringer er bedre end hurtige løsninger

 

Når jeg taler om stil, taler jeg ikke bare om din tøjstil – jeg taler om hele din stil. Det, du klæder dig i, den måde du taler på, de ord du bruger, den måde du bevæger dig på… Det hele er med til at vise verden, hvem du er – uden ord.
Og så bryder jeg mig ikke om hurtige løsninger, der lover at ændre alting på én gang. Til gengæld tror jeg på, at små ændringer, kan gøre en enorm forskel, når man tager ét skridt ad gangen. Uanset om det handler om dit outfit eller dit liv kan små justeringer og et par accessories gøre en verden til forskel!

Husk, alle rejser starter med det første skridt!

 

Skal vi ta’ en kop kaffe?

Minikursus til dig

Sådan ændrer du dit mindset på 10 minutter

Lær hvordan…
du ændre dine tanker
… du løfter dit humør på 5 min
… du ændre dit look, med 3 ting fra din håndtaske

Sådan! Du vil modtage din gratis gave inden for 2-3 minutter.