Velkommen til dig

Jeg er Carina Rosendahl, personlig coach og stylist

Her kan du læse lidt om, hvad jeg er for en fisk – for jeg er faktisk en fisk, eller jeg er i hvert faldt født i Fiskens tegn.

Jeg er Carina Rosendahl, personlig coach og stylist.

Personlig udvikling og æstetik er min passion. Jeg elsker at lave små ændringer og se den kæmpestore effekt, de kan have både udenpå og indeni.

Det er alle de små ting i hverdagen, som skaber livet, så hvorfor ikke gøre livet helt fantastisk?

Mit job er at skabe personlig udvikling, forbedring og gøre alt smukt – I love it.

Min debut som stylist fandt allerede sted, da jeg kun var 10 år.

Min mors manglende sans for stil og farvesammensætning var så pinlig, at jeg næsten ikke kunne være i det, når hun skulle til arrangementer på skolen eller andre steder.

Det lyder måske fjollet, men det var sådan, jeg tænkte som helt ung pige – og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov til det, for når jeg kigger tilbage, var det faktisk det, der fik mig i gang.

Jeg fiksede hendes frisure med krøllejern og hårlak og valgte matchende tøj fra klædeskabet, så hun så godt ud. Det gav mig virkelig mange sjove minder, og jeg følte virkelig, at mine evner blev værdsat.

Her får du den lange udgave af min historie

 

Jeg er stylist, personlig coach, mor og farmor – jeg har klippet hår, drevet forretning og lavet feng shui-indretning i alt fra store virksomheder til en kostald.

Alle mine mange års erfaring som selvstændig har lært mig så meget.
Jeg har bygget flere skønne forretninger op fra bunden, og det hele har taget udgangspunkt i min store passion for æstetik og personlig udvikling.
Jeg synes, det er vildt, hvor meget man kan gøre, når man arbejder med samspillet mellem materialer og farver, det indre og det ydre.

Jeg startede som frisør, hvor jeg har været i mere end 25 år. Ikke fordi jeg havde en speciel interesse for hår – men jeg elsker den følelse, jeg kunne give kvinder, der kom hos mig. Når de gik fra min salon med den der “wauw, det er jo lige mig”-følelse, gav mit arbejde SÅ meget mening.

Og så var det faktisk tit, at de kvinder, der kom hos mig, virkelig åbnede op. De kom ikke bare for at få ordnet håret.
Nogle gange udtrykte de et behov for forandring og handling i deres liv. Og så fik jeg altså lyst til at gøre mere end bare at hjælpe dem med frisuren.

Jeg savnede dybde – jeg savnede virkelig at kunne rykke dem. Og så fandt jeg coachingen.
Som coach kan jeg hjælpe på en helt anden måde.
Vi kommer i dybden og tager udgangspunkt i det indre, før vi arbejder med det ydre. Jeg hjælper dem til at komme hjem i deres egne sko.

Pludselig får de den støtte, de har brug for – og jeg kan se, det gør en kæmpe forskel for dem!
De får taget handling og skabt de små ændringer, der skal til, for at de finder glæden og selvtilliden igen!
Det gør virkelig også en forskel for deres ydre. Indre værdier som selvtillid, handlekraft og glæde skinner bare så tydeligt igennem.

Jeg er stålsat – nogle gange lidt for meget – og så er jeg kærlig og kontant.
Du kan regne med, at jeg siger tingene, som de er – så ved vi, hvad vi snakker om. Men du kan også regne med, at jeg altid er kærlig og har din ryg.

Det er vigtigt, at du har en wingwoman, du kan stole på – og som altid er klar til at give dig den nødvendige støtte – hvis du skal lykkes med at skabe forandringer i dit liv. Jeg tror på, at små ændringer kan gøre en kæmpe forskel, når man tager ét skridt ad gangen.
Uanset om det handler om dit outfit eller dit liv, kan små justeringer gøre en verden til forskel!

Husk, alle rejser starter med det første skridt!