Min historie 

Personlig coach 

& stylist

Min gave i livet er at hjælpe kvinder med at pakke deres indre og ydre skønhed ud

Personlig udvikling er en af mine store passioner, som både er min hobby og mit job.

Det er helt fantastisk, at se hvordan vi som mennesker kan udvikle os, opnår vores drømme og mål i livet.

Og hvordan vi forvandler os fra ubevidste til bevidste personer, som virkelig har fokus på alt det bedste i os selv.

Mange gange er det små forandringer, som har en kæmpe effekt.

Indre & ydre skønhed

 

Ydre skønhed:

Gennem personlig styling har jeg hjulpet rigtig mange kvinder med at finde deres personlig stil; Lavet ”makeovers”, som har skabt en hel ny kvinde. Det er fantastisk at se hvordan de stråler, når de er tilfredse med dem selv, hvordan modet og glæden skinner i deres øjne.

Indre skønhed:

Gennem personlig coaching, har mange af de kvinder, jeg har hjulpet, fået styr på deres tanker. De har fået et meget mere positivt syn på sig selv og deres liv, som helt sikker har styrket deres selvværd, mod og power til at være den kvinde de er og være stolt af sig selv.

 

 29 år, mor til to og selvstændig

 

Jeg har været selvstændig siden 1999, det passer til mig og min personlighed.
Jeg er uddannet frisør, coach og stylist.
Min første salon, startede jeg i 1999 d. 3. december, den dag der var en storm i Danmark, det vil jeg aldrig glemme, hvordan de store butiksruder stod og svajede i vinden. Det var en spændende opgave at starte op som selvstændig. Alt gik godt og utrolig hurtigt, indenfor de første 2 år havde jeg 6 ansatte, 4 assistenter og 2 elever – vi havde et rigtigt godt team.

Jeg har været i frisørfaget i mere end 25 år. Det er blevet til mange gode og spændende snakke med kvinder, som indimellem har lettet deres hjerter. Igennem alle disse samtaler har jeg fået mange forskellige indsigter i folks liv. Indimellem ønskede jeg virkelig at hjælpe de mennesker, som var udfordret. Jeg har altid brændt for personlig udvikling, så jeg besluttede mig for at tage en coach uddannelse, som også var en af mine personlige selvudviklingsrejser.

 

I 2003 tog jeg en uddannelse i bevidst indretning, Neo Feng Shui, som er en skandinavisk udgave af Feng Shui, og som er tilpasset vores kultur.
Jeg fik min salon indrettede efter disse principper, og jeg kunne virkelig se, hvordan de rigtige valg af farver, former og materialer havde en stor betydning for både salonens indretning og trivsel af kunder og personale. Jeg blev nysgerrig på, hvad Neo Feng Shui egentlig kunne bidrage med i vores omgivelser, derfor valgte jeg at tage denne uddannelse. Efter uddannelsen har jeg hjulpet både i private hjem og i virksomheder med at skabe bevidst forandring i deres omgivelser. Ja, selv i en moderne kostald med 400 køer, lavede jeg Neo Feng Shui, både i kostalden, i driften og personaleområderne. En virkelig sjov og anderledes opgave.

I 2005 solgte jeg min salon for at arbejde med coaching og indretning.
Personlig coaching brugte jeg en del tid på, som virkelig betød meget for mig. Glæden i at hjælpe andre mennesker med at finde deres resurser og viljen til at opnå deres mål og drømme er jo en gave i sig selv.

 

Personlig Udvikling er mit liv

 

Jeg er altid i gang med noget, der kan udvikle mig, jeg kan bare ikke lade være. Nogle har en sport, som de går op i – dette er min sport.
Enten er jeg i gang med et kursus, i gang med noget jeg ikke har prøvet før, en god bog om selvudvikling eller på rejser i udlandet hvor kulturen er anderledes.
En af de helt store skridt for mig var at flytte til USA for en periode, sælge sin forretning og prøve noget helt andet.

Nu er jeg 49 år, gift med Jens, vi har været kærester siden vi var 16 år.
Sammen har vi to sønner, Christoffer og Phillip, to dejlige svigerdøtre og et barnebarn, som er vores alles guldklump.
Familien giver mig et stærkt fundament, som styrker min glæde, kærlighed og livsenergi.

Husk alle rejser starter med det første skridt.

 

Skal vi ta’ en kop kaffe?

GRATIS GAVE TIL DIG
Online kursus – Få styr på din personlig stil

- Find din stiltype
- Elsk dit klædeskab
- Undgå fejl køb
- Lav dit eget stil board

Sådan! Du vil modtage din gratis gave inden for 2-3 minutter.

Gratis kursus! Sådan får du styr på din personlig stil

Du vil fremover modtage inspiration om stil, mod og personlig power

Du vil modtage din gratis gave indenfor få minutter