Transformér dit liv fra godt nok til f… fantastisk

Coachingforløb

Evolution inside out

Transformér dit liv fra godt nok til f… fantastisk

12 ugers personlig coachingforløb
Bliv den kvinde, du drømmer om at være – og skab det liv, du fortjener.
Gør dig klar til at tænke wow – få en fantastisk følelse indeni, og se vidunderlig ud udenpå.
Lev et liv, du elsker.

Det her er for dig …

… der virkelig drømmer om at lave en ændring i dit liv. En ændring, du har haft brug for i mange år. Men nu skal det være slut med at være tilfreds med godt nok og leve livet på autopilot …

Det er nu, du skal steppe op til fantastisk, få alt det bedste frem i dig selv og mærke følelsen af YES, jeg elsker sgu mit liv.

Jeg er sikker på:

 • Du er klar til at sige fra og sætte grænser, så du ikke længere føler, du skal ”please” og tilpasse dig.
 • Du vil styrke din selvsikkerhed og selvtillid, så du i enhver situation har ro i maven og tillader din personlige power at få frit spil.
 • Du er klar til at ændre dit mindset, fordi du ved, hvor stor betydning det har for alle aspekter af dit liv.
 • Du ønsker mere overskud og tid til dig selv i din hverdag, og du er færdig med fornemmelsen af at sætte dig selv til side.
 • Du ønsker at se super godt ud, være autentisk i din tøjstil og shine max, så du ikke skal bekymre dig om, hvad du skal tage på for at føle dig godt tilpas.
 • Du er parat til at fyre op for dig selv og din udvikling gennem dine omgivelser, fordi du ved, hvor stor betydning det har for din transformation.

Jeg ved, at du kan transformere dit liv til fantastisk, steppe op og skabe den forandring, du drømmer om. 
Du har tænkt over det længe og set for dig, hvordan dit liv skal være i fremtiden.
Det er den vision, vi skal skabe.
Vi sætter din fremtid og dit nye jeg i spil, så du kan skabe den autentiske kvinde, du gerne vil være – og endelig leve et liv, du ikke bare accepterer, men et liv, du virkelig elsker.
Det er alle de små ting i hverdagen, som skaber livet, og med små justeringer over tid kan du faktisk finde ind til det, som gør dig endnu mere glad og tilfreds med dig selv.
Det kræver, at du finder ind til dit autentiske jeg og lærer dig selv bedre at kende.


Fra godt nok til f… fantastisk – men hvordan?

Du arbejder med at skabe dit nye selvbillede – indefra og ud.
Altså, den måde, du ser dig selv på – det er nemlig helt afgørende for de valg, du tager i dit liv.

Din personlige indre power bliver vækket, og du kommer til at stå stærkt i dig selv.
Du kommer til at skrue op for dig selv og opnå endnu større følelse af selvsikkerhed, og du træder frem i lyset og bliver set som den fantastiske kvinde, du er.

Forestil dig, du om 12 uger kan …

 • sige til og fra i alle situationer med en god fornemmelse indeni.

 • Stå frem med dine budskaber og synspunkter, fordi du ved, at dine meninger er lige så vigtige som alle andres. Uanset hvor du er – på jobbet, til møder, til familiearrangementer eller endda midt i en konflikt. Det bedste af det hele er, at du gør det selvsikkert og med ro i maven.

 • Opgradere din påklædning, fordi du endelig er blevet fuldstændig bevidst om, hvem du er, og hvilke signaler du gerne vil sende.

 • Kører en tur på genbrugspladsen med alt, hvad du lærte i flinkeskolen om at være den søde og rare, som tager hensyn til alle andre end dig selv.
  Også hende, der gerne vil please for ikke at gøre andre kede af det, og som altid bekymrer sig om, hvad de andre nu mener om dig.

 • Være 100 % autentisk hele vejen igennem.

Du træder frem og tør mærke efter, hvem du også er – du er ikke kun kone, mor, bedstemor, karrierekvinde, veninde og hende, der holder alle trådene sammen.
Du lever efter dine indre værdier, og er stolt af den, du er, det kan både mærkes indeni og ses udenpå.
Du træffer beslutninger i livet, der er i tråd med den, du er – og du vil komme til at leve det liv, du drømmer om – et liv, du elsker.

Mit ønske er, at du tager action nu og ikke nøjes med at være mellemtilfreds med dit liv.
Du skal virkelig mærke efter, om du er passioneret og ikke bare kører på autopilot. Måske bliver du overvældet af tanken om at ville mere, fordi du ikke ved, hvordan det skal lykkes lige nu. Prøv at forestille dig at være helt færdig med, at livet er ”godt nok” – nu mærker du i stedet følelsen af, at det virkelig er f… fantastisk!

Du fortjener et fantastisk liv, og nu har du muligheden for at skabe det.

Når du ændrer dit selvbillede, og hvordan du ser dig selv, ændrer du meget mere end det.

Din egen opfattelse af dig selv betyder noget for den måde, du handler på i dit liv – og de signaler, du sender til dine omgivelser. Og dine omgivelser reagerer på det, du sender ud.

Når du møder op med en følelse af, at du er godt tilfreds med dig selv, vil dem omkring dig kunne se og mærke din indre selvsikkerhed, og din udstråling vil signalere selvrespekt.

Hvis du begynder at se dig selv på en ny måde, vil du handle anderledes og sende andre signaler – og på den måde vil hele dit liv blive forvandlet.
Det hele starter hos dig selv…

Mindset

Dit mindset er det, du tænker om dig selv, det, du tror på, og det, du lever efter. Dine tanker påvirker de signaler, du sender, dine følelser og dine handlinger.

Stil

Din personlige stil fortæller, hvem du er. Når du klæder dig autentisk på, vil du føle dig selvsikker og godt tilpas, og det vil i den grad skinne igennem i både din udstråling, din kommunikation og din væremåde.

Omgivelser

Dine omgivelser har stor betydning for den kvinde, du er – både de fysiske rum og de relationer, du omgiver dig med, påvirker dig mere, end du mærker. Derfor er det vigtigt, at du bruger dine omgivelser aktivt til at støtte din personlige udvikling.

Alle burde tage sig selv kærligt ved hånden…

Carina er super skarp til at stille ind på lige netop dig og finde de allerbedste potentialer hos dig der er til gavn for dig.
Carina gør det i al kærlighed og respekt for dig! 

Alle burde tage sig selv kærligt ved hånden og nyde at blive guidet igennem en kærlighedssession omkring egne potentialer i livet!
Selvom dine overvejelser kan virke store og du måske ikke kan eksekvere på dem her og nu giver nye perspektiver måske mulighed for nye indtryk og måske også mulighed for stille og roligt at bevæge sig hen imod noget der føles lettere.

Maria

Jeg har arbejdet med coaching, styling og omgivelser siden 2004, og nu har jeg sammensat de tre elementer til et unikt forløb for dig, som vil udvikle dig, skabe en vedvarende forandring i din hverdag og leve et liv, du elsker.

Jeg lover, at de tre redskaber tilsammen vil rykke dig helt vildt. Når du får arbejdet med alle tre elementer og får dem integreret i din hverdag, vil dit liv forandre sig, og dine drømme er pludselig ikke så langt væk.

Jeg har selv gået vejen, så jeg ved, at det er nogle kraftfulde værktøjer, der virkelig kan skabe forvandling – og jeg ved også, hvor fantastisk det føles, når man endelig skaber den forandring, man har drømt om så længe.

Du ved, det er noget for dig, hvis …

… Du ikke længere vil nøjes med at føle dig mellemtilfreds, men ønsker at skabe en forandring i dit liv.

… Du kan mærke, at tiden er inde til at folde din indre power ud og endelig blive den kvinde, du drømmer om at være.

… Du er klar til at få din personlige stil på plads og vise dit autentiske jeg frem.

… Du ved, det er en personlig rejse, du starter på, ikke et quickfix – og du er klar til at lave alle de små ændringer, der tilsammen skaber forvandlingen.

… Du ved, at rejsen er nemmere med en wing-woman ved din side, som kan give dig et kærligt, men bestemt skub, når du har brug for det.

Fra godt nok til f… fantastisk-forløbet foregår sådan her:

12 ugers personligt coachingforløb

9 timers powerfuld personlig coaching og 12 ugers sparring

 • 3 x 90 minutter powerfuld coaching
  Det kan foregå på Zoom eller hos mig i Fredericia – det er op til dig!
 • Sparring & support
  Under hele forløbet har du en direkte hotline til mig via sms – du får svar indenfor 24 timer.
 • Min populære stylecoachingpakke ”Skru op for din power og selvsikkerhed”
  3 timers 1:1 personlig stylecoaching, som foregår hos mig i Fredericia
 • 1 x 90 powerfuld sparring til opgradering af dine omgivelser
  Vi mødes på Zoom til en konkret snak om, hvordan du kan ændre dine omgivelser, med fokus på, hvordan du kan bruge dem til at støtte din udvikling, så de passer til dit nye selvbillede.
 • Adgang til videoer og arbejdsark
  Du får adgang til videoer og arbejdsark, som du selv arbejder med mellem coachingsessionerne.

  På den måde får vi mest muligt ud af den tid, vi har sammen.


Din investering: 15.500 kr.
ekskl. moms

Engangsbeløb 15.500 ekskl. moms/ 2 rater a 7.750 kr. ekskl. moms / 4 rater a 3.875 kr. ekskl. moms
Investeringen er den samme, uanset hvilken model du vælger – det er helt op til dig.

Er du i tvivl?

Det hele handler om at tage en beslutning, og måske synes du, det er mange penge at bruge på dig selv. Men den allervigtigste investering er altså den, du laver i dig selv.

Du fortjener at gøre det, som flytter dig fra at være mellemtilfreds til den hverdag, du drømmer om.
Når du skaber dit nye selvbillede og din nye hverdag, vil du elske dit liv – hver eneste dag.

Du vil mærke livsglæde, selvsikkerhed og mod til at tage beslutninger på en helt ny måde, fordi du står stærkere i dig selv, og dét er den mest fantastiske følelse her i livet 😊

Jeg lover dig for, alle de mange kroner, jeg har brugt på min selvudviklingsrejse, er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt.
Jeg mærker udbyttet hver eneste dag.

Tænk på, hvor meget det vil betyde for dig og dine relationer, at du får endnu mere overskud og ikke længere bare er mellemtilfreds.

Pludselig får du spørgsmål som “Jeg synes, du ser anderledes ud – har du fået ny frisure eller nye briller?” eller “Jeg synes, der er noget forandret ved dig – hvad er der sket?”.

De vil ikke kunne sætte ord på din forandring, men de vil mærke den helt tydeligt.
Det er nemlig din indre glæde og selvtillid, der ses så tydeligt i din udstråling, at de ikke kan lade være med at lægge mærke til det!

Oh yes darlin’, det her er nemlig ikke et quickfix, men en gennemgribende forandring indefra og ud.

Tro mig, dine omgivelser vil i dén grad komme til at mærke og se dig på en helt ny måde – og de vil elske det. 

Du fortjener kun det bedste.

Jeg trængte til et kærligt spark bagi

Inden jeg blev coachet af Carina, havde jeg det sådan her:
– jeg var trist og det hele var faktisk meget gråt, jeg var bange for at blive en “gammel sur kone”

Det var helt klart en positiv oplevelse og jeg tror at du giver bedre værktøjer end en psykolog 🙂

Nu har jeg det på denne måde:
jeg tager det som det kommer, er helt klart storbruger af PYT,” hvad kan jeg gøre ved det…”
er blevet god til at mærke efter i MIN MAVE, hvad er godt for mig –
hvad vil jeg gerne (ikke altid føje de andre) er bedre til at slå igennem og holde på min mening – er lidt mere selvsikker…

Jeg har fået værktøjer til, planlægning af dagligdagen – tænke hvad jeg har nået i dag, ikke hvad jeg burde nå, når jeg går i seng.
Jeg vågner op med et smil på læben, hver morgen.

Jeg er blevet godt til at skifter spor fra negative tanker til positive….tommel op 🙂
En rigtige god fornemmelse er når, jeg kan blive i mine egne sko, som Carina kalder det.
Det er helt fantastiks, hvad ordet PYT betyder for mig.

Jeg vil anbefale Carina til andre som har trælse hverdage mht job, familie problemer generelt til dem der trænger til et kærligt spark bagi 🙂

Gitte A.

Jeg har kun få i forløb ad gangen, så tag fat i mig, hvis du er blevet nysgerrig efter at finde ud af, om forløbet er det rigtige for dig.
Det er vigtigt for både dig og mig, at vi er et godt match.

Er du klar til at transformere dit liv fra godt nok til f… fantastisk?

Skriv til mig – så tager vi en uforpligtende snak.

Mobil  – 4111 8812

E-mail – kontakt@carinarosendahl.dk